Situácia v Izraeli - zmeny itinerárov plavieb v Blízkom Východe

15.10.2023 - Vzhľadom na aktuálnu geopolitickú situáciu v Izraeli, lodná spoločnosť MSC Cruises zrevidovala niektoré plánované trasy po Východnom Stredomorí pre lode MSC Sinfonia a MSC Musica.

Plavby MSC Sinfonia

Počas nadchádzajúcich 10- a 11-dňových plavieb lode MSC Sinfonia bude izraelský prístav Haifa nahradený Istanbulom v Turecku, Rhodos bude nahradený Aténami (Pireusom) v Grécku a Limassol na Cypre bude nahradený prístavom Izmir v Turecku.
Od 21. októbra bude teda nový itinerár MSC Sinfonia zahŕňať prístavy Janov, Civitavecchia a Messina, Pireus, Izmir, Istanbul a Heraklion na Kréte, kým sa loď vráti do talianskeho Janova.
Upravenú ponuku plavieb s aktuálnymi cenami už od 609 eur na osobu nájdete tu

Plavby MSC Musica

Počas plavieb lode MSC Musica z gréckeho Pirea bude izraelská Haifa nahradená 18. a 25. októbra gréckym ostrovom Rhodos, a pre termín 1. novembra zastávkou v tureckom Marmaris.
Upravenú ponuku plavieb s aktuálnymi cenami už od 399 eur na osobu nájdete tu

Gianni Onorato, generálny riaditeľ spoločnosti MSC Cruises, povedal: „Bezpečnosť našich cestujúcich a posádky je vždy našou najvyššou prioritou a rýchlo sme preto pracovali na revízii itinerárov MSC Sinfonia a MSC Musica, aby sme ponúkli mimoriadne atraktívnu alternatívu pre zimné mesiace."

Spoločnosť zároveň komunikuje so všetkými cestujúcimi a cestovnými kanceláriami, ktorých sa tieto zmeny dotknú.

Späť do blogu